top of page

Het Nieuwe Ademwerk®

Adem als instrument om in je lichaam aanwezig te komen, naar je gevoel toe te gaan en je eigen unieke beweging te maken van binnenuit.

 

Ademen is het eerste en het laatste wat je doet in je leven. Het is een synoniem voor leven. Het lijkt heel vanzelfsprekend omdat we elke dag, allemaal, ademen. Maar juist de manier waarop je ademt laat zien hoe je in je vel zit. Het is oorzaak en gevolg tegelijkertijd. Maar niemand legt je uit hoe je omgaat met je adem, daar kun je veel meer in leren en ontdekken. Je adem heeft invloed op processen in je fysieke lichaam en werkt ook door in je mentale, emotionele/ energetische en spirituele lichaam

 

Om innerlijke rust, (emotionele) balans, een diepgevoeld vertrouwen, een gezond lichaam en gezonde geest te bereiken neem ik je mee naar een natuurlijk adempatroon. Dit is een lage, langzame adembeweging in rust en een volledige adembeweging bij inspanning.
 

Het Nieuwe Ademwerk® is ontwikkeld door Marleen van den Hout. Het is een complete, krachtige en makkelijk toepasbare methode waarin bekende ademtechnieken samenkomen.

''Gebruik de adem als instrument om in aanwezigheid te komen in je lieve lijf''

Ademtraining

In de training leer ik je de fysieke technieken van Het Nieuwe Ademwerk®.

We gaan ademen vanuit het (kleine) bekken en je leert de aandacht terug te brengen laag in het lichaam, in het stiltepunt, jouw levenspunt. Het punt waar je in verbinding komt met jezelf, jouw intuïtie en kracht. Het punt van je levensenergie, waar je kunt voelen wat je nodig hebt en je eigen unieke beweging van binnenuit kan maken.
 

De training is een combinatie van praktijk en de logica waarom deze techniek zo effectief werkt. 
 

Wat kan je verwachten?
~ Je leert de fysieke basis van Het Nieuwe Ademwerk® en merkt dat dit je hele zelf positief beïnvloedt. Ofwel; hoofd tot rust, 
emotie in balans, lichaam gezond en persoonlijke groei.
~ Een lage, langzame adembeweging in rust en een volledige adembeweging bij inspanning.
~ Je leert hoe je jouw adem kan inzetten voor diverse doeleinden zoals gezondheid, energie, (innerlijke) r
ust of tijdens het sporten.
~ Je ontwikkelt lichaamsbewustzijn.
~ Voldoende kennis om zelf met de adem en de oefeningen aan de slag te gaan.

Thuis ademen?
Om thuis de adem te integreren in je dagelijks leven ontvang je geluidsopnames die jou in het begin kunnen helpen bij het oefenen. Om ook thuis je hoofd leeg te maken, je aandacht laag in het lichaam te houden en goed te blijven ademen.

Boom Textuur

Praktische info

Ademen in een groep?
3 ademtrainingen van 120 min.
Max. 4 deelnemers per groep.


Data
Maandagavond:
17 juni, 1 juli en 8 juli

 

Tijdstip
19h00- 21h00

Locatie
Nobelstraat 9, BU8
's-Gravenzande

Tarief (groepstraining)
€ 155,-   
(
Alle tarieven zijn incl. 21% BTW (particulieren) en excl. 21%BTW (zakelijk)

Aanmelden?
Dat kan via de e-mail of telefonisch.

Individueel ademen?
Bel mij voor een vrijblijvend gesprek zodat we kunnen kennismaken en samen kunnen afstemmen wat jouw vraag, behoefte en verlangens zijn.

bottom of page